Baderomsportalen
  portalen.se
Portalen Interaktiv

Dusj, dusjhjørne og dusjkabinett


Unn deg selv en dusj og ta en pause fra hverdagsstresset
 
En dusj er noe du finner i de fleste hjem, og den vanligste måten å vaske seg på er å dusje. For mange er dette også et sted for å søke fred og å unne seg litt luksus. Hvorfor ikke gjøre hele dusjopplevelsen til et lite spa opphold? Etter en lang og stressende dag er det ingenting som roer ned og gir en behagelig avslutning på dagen slik en varm og lang dusj gjør. Tidlig om morgenen gir den deg energi og du blir klar for å møte dagen på en god måte. Du kan velge blant ulike produkter som dusjkabinett, dusjhode, vegger og tak. Gjør dusjen til ditt eget favorittsted – en plass der du kan ta et lite avbrekk fra hverdagen.

Hos oss finner du dusjinteriør og tilbehør som garantert vil falle i smak

Vi har en stor samling av flott og rimelig dusjinteriør og her er det noe som passer for alle. Uansett om du ønsker deg en luksusdusj, en stilren og moderne dusj eller en helt enkel dusj. Hva med nye dusjvegger i en elegant og deilig farge? Eller små lys og stjerner i taket for å virkelig skape en god atmosfære? Et riktig dusjhodet kan ha mye å si for hele dusjopplevelsen. Vi vet alle hvor irriterende det er med svake stråler. Dusjhodene i vår samling har ikke bare en utrolig kraft men de er også store og delikate. Hva med et dusjhode der du selv kan justere mengde vann som kommer ut og styrken på vannstrålene? Med et flott kabinett tilpasset ditt design og dine valg av tilbehør har du kommet langt på vei for å gi deg selv en eksklusiv og unik dusj.

Er du en av dem som ønsker et stort dusjhjørne?

Baderomsportalen samarbeider med de beste leverandører og vårt mål er å kunne gi deg inspirasjon nok til at du skal finne det rette for deg. Vi hos Baderomsportalen vil veilede deg og hjelpe deg til å finne det du trenger og det du er ute etter til ditt drømmebad. Start med å fornye ditt dusjhjørne som er badets sentrum. Den perfekte dusj gir deg en perfekt start på dagen din.

Et dusjkabinett er «et must» på alle bad

Det er kjedelig når du må moppe badegulvet ditt etter at du har dusjet fordi at det er fylt med vann. Ved å velge riktig dusjkabinett gjør du hverdagen enklere for deg selv. I tillegg får du et bad som ser mye bedre og mer gjennomført ut med et dusjkabinett.

Du slipper å få glatte badegulv på grunn av såperester, da alt samles i bunnen på kabinettet og forebygger badet ditt mot skliulykker. Gå til innkjøp av et smart dusjkabinett i dag – du vil garantert få stor nytte av det.

 

 

 


FLER ARTIKLER:


Dusj, dusjhjørne og dusjkabinett

Dusj, dusjhjørne og dusjkabinett

Unn deg selv en dusj og ta en pause fra hverdagsstresset...

Dusj, dusjhjørne og dusjkabinett Dusj, dusjhjørne og dusjkabinett
ANNONSER
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
SE-444 31 STENUNGSUND
Tfn: +46 303-679 50
Fax: + 46 303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se